ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

 
 
ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ
Αγγελόπουλος Μενέλαος | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Γυψινες Διακοσμησεις & Πατητή Τσιμεντοκονία Καλαμάτα Μεσσηνία


Η επιχείρηση μας “Αγγελόπουλος Μενέλαος” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διαθέτοντας πλούσια συλλογή γύψινων σχεδίων αναλαμβάνει γύψινες διακοσμήσεις σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. στην Καλαμάτα και σε όλη την Μεσσηνία.

Διαθέτουμε πλούσια συλλογή γύψινων διακοσμήσεων και στοιχείων που ξεχωρίζουν για την αισθητική και το σχεδιασμό τους. Η πρωτοτυπία τους μας δίνει την δυνατότητα μεγάλων συνδυασμών κατασκευών που μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, προσδίδοντας στον χώρο σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διακοσμούμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με ποικίλα και πρωτότυπα σχέδια προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Γύψινα Αετώματα
  Γύψινα Απλίκες
  Γύψινα Γωνίες
  Γύψινα Πηχάκια
  Γύψινα Κολώνες
  Γύψινα Λούκια
  Γύψινα Ροζέτες
  Γύψινοι Τάκοι
 
Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις εργασίες γύψινων διακοσμήσεων στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη και η παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο.
 
     
     
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία.