Όροι

 
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Αγγελόπουλος Μενέλαος | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Γυψινες Διακοσμησεις & Πατητή Τσιμεντοκονία Καλαμάτα Μεσσηνία


Η πατητή τσιμεντοκονία, είναι μία δημοφιλής και μοντέρνα επιλογή για τα δάπεδα, τους τοίχους και τις σκάλες σας, το μπάνιο σας. Είναι η μοντέρνα, λιτή και λειτουργική λύση με υψηλή ανθεκτικότητα. Εφαρμόζεται σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Σε τοίχους, δάπεδα, γυψοσανίδες, μπάνια, κουζίνες, χτιστές σκάλες και πάγκους. Επίσης μπορεί να “ντύσει” και έπιπλα όπως πχ ένα τραπέζι, δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα.

Για την προστασία της πατητής τσιμεντοκονίας από ρύπους, λάδια, χημικά κλπ. χρησιμοποιούνται ειδικά βερνίκια που ενώ την προστατεύουν απόλυτα, ταυτόχρονα διατηρούν τη φυσική της όψη αναλλοίωτη.

Η επιχείρηση μας “Αγγελόπουλος Μενέλαος” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με πατητή τσιμεντοκονία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Καλαμάτα και σε όλη την Μεσσηνία.
 
 
     
     
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Δώστε στο χώρο σας μια μοναδική και προσωπική πινελιά, χάρη στις διαφορετικές υφές, τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων, τα διαφορετικά φινιρίσματα των βερνικιών και τις βαφές ή βελατούρες με μεταλλιζέ εφέ.

Η εφαρμογή της γίνεται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας με σπάτουλα. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Κάθε επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται είναι μοναδική και δεν μοιάζει με καμιά άλλη.

Σε όλες τις εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.
 
     
     
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Μεσσηνία.